• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Fysiotherapie Noordhuis organiseert gratis bootcamp

APELDOORN - Op 20 oktober organiseert Fysiotherapie Noordhuis een gratis open les van de nieuwe groepsles Outdoor Fit. Iedereen, van jong tot oud, is van 10.00 tot 11.00 uur welkom in Park Zuidbroek om kennis te maken met de les.

Outdoor Fit !
- Wil je graag meer bewegen, maar is de sportschool niks voor jou?
- Is in je eentje sporten niet jouw ding, maar kun je geen gezellige groep vinden die elkaar motiveert?
- Vind je het heerlijk om buiten te sporten?
Heb je bovenstaande vragen met JA! beantwoord, geef je dan op voor de buitenlessen!

Groepsles
Outdoor Fit is een nieuwe groepsles die wordt aangeboden door Fysiotherapie Noordhuis. Tijdens Outdoor Fit wordt er onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut een uur lang buiten gesport. Kracht, conditie en uithoudingsvermogen staan hierbij centraal. Omdat er getraind wordt onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt er ook aandacht besteed aan blessurepreventie.

Om mensen kennis te laten maken met deze bootcamp wordt deze open les georganiseerd. Fysiotherapeute Jisca Docters: “Sporten is leuk! Wij willen mensen dan ook een afwisselende les laten ervaren die toegankelijk is voor iedereen”. Sporten is ook gezond: door buiten te trainen maakt het lichaam vitamine D3 aan. Dit zorgt voor een betere weerstand en vermindert de kans op botontkalking.

De gratis open les vindt plaats op zondag 20 oktober van 10.00 tot 11.00 uur. Na afloop staat er wat te drinken en te eten klaar. Het verzamelpunt is naast de supermarkt in Zuidbroek aan de Distelvlinderlaan 54. Opgeven kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. de naam en het aantal personen.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op www.fysiotherapie-noordhuis.nl/outdoor-fit.

 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00