RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

FuturumShop overhandigt flink geldbedrag aan Stichting Leergeld

FuturumShop steunt goede doelen. Om die reden is de FuturumFoundation opgericht. Klanten van de online shop voor wielrenners en mountainbikers kunnen zelf hun eigen goede doel nomineren. Naast dat de klanten een eigen goed doel kunnen nomineren, steunt FuturumShop ook lokale doelen. Harmen van der Meulen, eigenaar FuturumShop, heeft in samenwerking met de Rabobank, Rutger Jan Lusseveld, een cheque overhandigt aan Johan Kramer, bestuurder van Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst met een bedrag van €12.159,93.

Apeldoorn heeft relatief veel armoede. Dit bedrag is dan ook een mooie donatie voor Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst om steun te verlenen aan schoolgaande kinderen die ten gevolge van armoede onvoldoende kunnen deelnemen aan schoolse en buitenschoolse activiteiten.

Hoe dat bedrag tot stand kwam legt Harmen van der Meulen uit: ,,Het betalingsverkeer in Nederland is voor particulieren gratis. Als je een overschrijving doet, betaal je daar geen geld voor aan de bank. Bedrijven betalen wel transactiekosten. Omdat wij ontzettend veel transacties hebben, heb ik met Rabobank Apeldoorn en omgeving een maatwerktarief kunnen afspreken. Een groot deel van dit tariefverschil hebben wij gezamenlijk aan de Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst gedoneerd.''

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn