• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Frans Bauer presenteert nieuw album in Apeldoorn

APELDOORN - Zaterdag komt Frans Bauer naar de MediaMarkt in Apeldoorn om zijn nieuwe album 'Ik Heb Je Lief' te presenteren. Frans zal om drie uur enkele van zijn nieuwe nummers zingen en na zijn optreden is er de mogelijkheid om het album te laten signeren en met Frans op de foto te gaan.

Veertien 14 prachtige liedjes

'Ik Heb Je Lief' is de titel van het gloednieuwe album van Frans Bauer dat vandaag is verschenen. Op dit album staan 14 prachtige liedjes met o.a. zijn nieuwste single 'De Bom' en zijn vorige single 'Leugentje Om Bestwil'.

Vaste co-tekstschrijver
Wederom heeft Frans deze liedjes geschreven samen met Laurens van Wessel met wie hij zijn vorige album ook heeft geschreven.

Frans Bauer was afgelopen seizoen te zien in het succesvolle programma 'The Voice Senior' en hij begint in januari 2020 met een nieuwe theatertour. Kortom Frans Bauer zit niet stil!

De toegang is gratis.

RTV Apeldoorn besteedt in de maandagavond uitzending aandacht aan de presentatie.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn