RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

[Fotoreportage] Nazomerfeest Koninginnelaan

Op de laatste zaterdag van september is het altijd feest in de Koninginnelaan, al 20 jaar lang. Het loopt tegen de herfst dus is men erg weersafhankelijk, maar, bijna altijd, en ook nu, het was prachtig weer.

„De Koninginnelaan doet een beetje denken aan de P.C. Hoofdstraat in Amsterdam. In de Koninginnelaan geen exclusieve modemerken maar wel luxe winkels. De slager heet hier traiteur, de kapper is een barber of haarstudio, de lectuurshop verkoopt het ‘Financieel Dagblad’ en er is een biologische speciaalzaak. Een straat zonder een aaneenrijging van shoarmazaken, tattooshops of ‘all you can eat’ horeca. Prettig om doorheen te slenteren.”

Dat het Nazomerfeest drukbezocht was, is natuurlijk mede te verklaren door de prettige weersomstandigheden. Maar nog veel meer invloed zal de brede keur aan kramen in combinatie met de muziek op verschillende locaties hebben gehad. Dit trok een gemêleerd publiek dat zorgde voor volle terrassen en gretige afname van de lekkere hapjes bij de kramen. „Genoten heb ik van het optreden van Wensink Dancemasters (door kinderen en jong volwassenen).”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn