• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Foto-expositie opent ogen voor mensenhandel

Langs het kanaal kijken 60 indringende ogen de komende weken de inwoners van Apeldoorn aan. Tussen de Freule en de Welgelegenbrug staan daar van woensdag 27 oktober tot en met woensdag 17 november 16 grote displays met 30 portretten en verhalen van slachtoffers van mensenhandel. Deze verhalen staan symbool voor het feit dat mensenhandel nog steeds bestaat en onder onze ogen plaatsvindt. 

In de expositie delen 30 personen hun verhaal. Het zijn schrijnende verhalen van vrouwen, mannen, jongens en meisjes. Die gedwongen worden om seks te hebben met klanten, die drugs moeten verhandelen onder bedreiging of moeten werken onder zeer slechte omstandigheden en hun salaris moeten afstaan. 

De expositie wordt op woensdag 27 oktober om 17.00 uur geopend door burgemeester Heerts, in bijzijn van wethouder Cziesso, gedeputeerde De Hoog van Provincie Gelderland en mevrouw Hut, directeur van het Coördinatiecentrum tegen Mensenhandel (CoMensha).

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn