• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Fors meer huizen verkocht, met name in Apeldoorn

APELDOORN - In het leeuwendeel van de gemeenten zijn in het afgelopen jaar een stuk meer huizen verkocht. In Gelderland steekt Apeldoorn er bovenuit. Daar werden ruim 3000 huizen verkocht, meer dan 300 meer dan een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers die Calcasa dinsdag heeft gepubliceerd.

In de periode van oktober 2019 tot oktober dit jaar wisselden in heel Nederland 297.000 woningen van eigenaar. Dat zijn er ruim vijf procent meer dan in dezelfde periode een jaar eerder.

Stijging aantal verkochte woningen in Gelderse gemeenten:

Met name in Doesburg (37,6%), Duiven (25,9%), Elburg (25,3%), Montferland (23,7%), Beuningen (23,1%), Heerde (23%), Hattem (21.2%) zijn relatief veel meer woningen verkocht, maar omdat dit kleinere gemeenten zijn, gaat het om lagere aantallen dan in Apeldoorn.

Opvallend is dat in Rozendaal (-40%), Culemborg (-9%), Aalten (-7,8%), Maasdriel (-7%), Wageningen (-6,2%) en Harderwijk (-5,8%) juist minder huizen van eigenaar zijn verwisseld dan een jaar eerder.

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00