RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

FIOD vindt wapens en hennepkwekerij bij invallen

APELDOORN - Een 46-jarige inwoner van Apeldoorn is donderdag opgepakt op verdenking van faillissementsfraude en valsheid in geschrifte. Bij invallen in dit onderzoek in Nijmegen en Apeldoorn vond de FIOD wapens en een hennepkwekerij.

Er is voor minstens 400.000 euro aan goederen uit de failliete onderneming overgeheveld naar een ander bedrijf, aldus de FIOD.

De opsporingsdienst van de Belastingdienst doorzocht donderdag vier woningen en een bedrijfspand in Nijmegen en Apeldoorn. Daarbij werden de wapens en hennepkwekerij gevonden. De wapens zijn overdragen aan de politie, die ook de hennepkwekerij zal opruimen.

De FIOD nam administratie en goederen uit de failliete boedel mee. Er werd volgens een woordvoerster al langer onderzoek gedaan naar frauduleuze handelingen rond het bedrijf.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn