RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Fietsster aangereden door afslaande auto

Een fietsster is woensdagochtend iets na 09.00 aangereden op de Ankelaarseweg in Apeldoorn. Veel omstanders hebben het ongeluk zien gebeuren en hebben ook eerste hulp verleend in afwachting van de hulpdiensten. Het meisje, een scholier was onderweg naar school maar werd door een afslaande auto over het hoofd gezien.

Het meisje liep verwondingen op aan onder andere haar been. Maar na controle door de ambulancedienst hoefde zij niet mee naar het ziekenhuis. De ambulanceverpleegkundige adviseerde het meisje wel langs de eerste hulp te gaan mocht de pijn aan houden.

De fiets heeft forse schade opgelopen. De auto heeft lichte schade aan zowel de voor en zij kant. Het ongeval zorgde voor enige verkeershinder. Vooral voor taxibusjes die naar een verzorgingstehuis moesten.

De politie heeft getuigen verklaringen opgenomen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn