RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Festival Zoet komt naar Apeldoorn

De mensen die houden van zoetigheden kunnen vast uitkijken naar het Festival Zoet. Het festival vindt dit jaar plaats op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Festival Zoet is op vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus.

Maureen van Haaren (By Maureen) en Tim Koldenhof (Koldenhof Productions & Events) zijn samen de nieuwe eigenaren van Festival Zoet. Na 10 succesvolle edities in Drenthe is dus niet alleen de organisatie gewijzigd, maar ook de locatie. En het nieuwe terrein biedt de ruimte om het festival flink te laten groeien

Voor wie Festival Zoet nog niet kent: Zoet is een evenement voor jong en oud en biedt iedereen die van zoetigheid houdt een proeffestijn waarbij ingespeeld wordt op de populariteit van het programma ‘Heel Holland Bakt’. Zo kan je niet alleen zoete producten proeven en kopen, je kan er ook inspiratie opdoen voor eigen baksels bij een van de vele workshops en bakdemonstraties die onder andere door patissiers gegeven worden. Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. Ze kunnen de handen uit de mouwen steken bij diverse workshops of een ritje maken in de theekopjesdraaimolen. Het festival heeft een programma waarmee je, je de hele dag mee kan vermaken. Er is een braderie met stands die ook afgewisseld worden met muziek en entertainment. Naast alle zoetigheid kun je ook genieten van suger and spice.

De organisatie achter het festival kijkt ernaar uit om bezoekers te verwelkomen op het evenement. ,,We zijn ontzettend blij dat we Festival Zoet kunnen organiseren op het Zwitsalterrein in Apeldoorn’’ , zeggen Maureen en Tom. ,,Het is geweldig om zoveel enthousiaste bezoekers te verwelkomen en te zien hoeveel passie er is voor zoetigheid. We zijn ervan overtuigd dat het ook dit jaar een fantastisch evenement zal worden!.’’

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn