• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Felle brand verwoest auto en carport

APELDOORN - In Apeldoorn is in de nacht van zondag op maandag een auto uitgebrand onder een carport bij een huis. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woning.

De felle brand woedde aan de Karkietweg. Buurtbewoners vertelden dat ze rond 0.30 uur wakker werden van een harde knal. Toen ze gingen kijken zagen ze de vlammen.

Beelden van de brand (tekst gaat verder onder de video):

Uit voorzorg zijn de naastgelegen woningen ontruimd. Doordat de brandstoftank van de auto kapot was gegaan, had de brandweer moeite met blussen. De auto en de carport moeten als verloren worden beschouwd.

De politie sluit brandstichting niet uit. De afgelopen tijd gingen in de wijk Apeldoorn Zuid al meerdere auto's in vlammen op.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Vibe
19:00 tot 20:00