RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Expositie 'Unbounded Futures' van de Maartens Foundation

Onder de naam ‘Unbounded Futures’ heeft de Maartens Foundation een expositie georganiseerd die vanaf vrijdag 6 mei te zien zal zijn aan de Hoofdstraat 97-99 in Apeldoorn.

Rondom de expositie is nog veel meer te zien en te doen. Zo kun je in gesprek met de kunstenaars, je kunt meedoen met een workshops onder professionele begeleiding, er zijn optredens van verschillende artiesten, er zijn presentaties en verhalen van ervaringsdeskundigen, er is een boekenmarkt, elke dag zijn er verhalen te beluisteren in het Geluk in Beweging Café en op zondag 8 mei is er de ‘Unbounded Futures Race en Gravel Ride’ voor handbikers, race en gravelfietsers.

De Maartens Foundation is een stichting die revalidanten met een beperking aan het bewegingsapparaat helpt om hun ‘nieuwe’ leven op te pakken. In dit kader organiseert zijde expositie ‘Unbounded Futures’ met prachtige werken van onder meer Edo Maas, Erik Neimeijer, Monique Velzeboer en Christijn Groeneveld.

Het unieke programma ‘Geluk in Beweging’ van de Maartens Foundation komt voort uit de kennis en ervaring van revalidanten, artsen, therapeuten en zorgmanagers. Voor dit programma bundelden zij hun inzichten met die van onder andere personal trainers, sportwetenschappers en voedingsdeskundigen.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn