• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Enorme vlammenzee verwoest drie auto's, ook woning beschadigd

APELDOORN - Bij een woning in Apeldoorn zijn in de nacht van maandag op dinsdag drie auto's uitgebrand. Door de enorme vlammenzee raakte ook een naastgelegen woning beschadigd. De politie gaat uit van brandstichting.

De brand woedde aan de Kwinkslag in Kayersmolen-Noord en werd rond 4.30 uur gemeld. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar het hoekhuis waar de voertuigen tegenaan stonden.

Bekijk de beelden. De tekst gaat eronder verder. 

De woning liep wel wat schade op en de drie auto's moeten als verloren worden beschouwd. De bewoners konden zich op tijd in veiligheid brengen. Onderzoek moet uitwijzen hoe het vuur precies is ontstaan.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Swing and Sweet
20:00 tot 21:00