RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Enorm watergevecht op Marktplein Apeldoorn

APELDOORN - Niemand was veilig voor het rondvliegende water op het Marktplein, waar honderden basisschoolleerlingen elkaar te lijf gingen met waterpistolen en waterballonnen.

Onder de ruim 200 strijdenden bevond zich ook Spike, de mascotte voor het EK Beachvolleybal. Over twee weken wordt de eerste wedstrijd van het EK Beachvolleybal gespeeld in Apeldoorn. De stad is één van de vier speelsteden van het Europees Kampioenschap.

'Je wordt echt supernat en dat is supergeinig. En we mogen op elkaar schieten, superleuk.' Aldus enkele kletsnatte kinderen.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn