• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Eis: tbs voor gewapende overvallen in Apeldoorn en Zutphen

APELDOORN - Een 21-jarige man uit Lelystad hoorde dinsdag tbs met dwangverpleging tegen zich eisen. Volgens het Openbaar Ministerie zit hij achter de gewapende overvallen op supermarkten in Apeldoorn en Zutphen in februari.

De man werd afgelopen maart aangehouden voor betrokkenheid bij de overvallen. In Apeldoorn gaat het om de overval op de DekaMarkt aan de Imkersplaats. Daarbij droeg hij een wit masker en bedreigde hij een caissière met een vuurwapen of iets wat daarop leek. 

In Zutphen werd de Coop aan de Weg naar Laren overvallen. Ook daar werd met een wapen gedreigd, maar dat bleek later nep te zijn.

Zie ook: 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00