RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Eindelijk: stadhuis Apeldoorn gaat weer open

APELDOORN - Het duurde even, maar sinds deze maandag kunnen veel medewerkers van de gemeente Apeldoorn weer aan de slag in het vernieuwde stadhuis op het Marktplein. Begin volgend jaar zijn de publieksbalies ook open.

De renovatie van het stadhuis begon anderhalf jaar geleden. Er werd verbouwd en verduurzaamd; er werden onder meer isolerend glas en zonnepanelen aangebracht. De aloude loketten zijn vervangen door een grote publieksruimte waar medewerkers rondlopen om mensen te helpen.

Naar verwachting gaan op 27 januari aan het begin van de middag de balies open voor Apeldoorners die op het gemeentehuis hun zaken willen regelen. Daar worden vanaf dat moment ook de afspraken gepland. Tot die tijd is het pand aan de Deventerstraat 46 geopend.

Verantwoordelijk wethouder Wim Willems: 'Heel mooi, dat we na anderhalf jaar intensief verbouwen het stadhuis weer in gebruik kunnen nemen. En dat we onze inwoners weer vanaf één plek van dienst kunnen zijn, in een gebouw dat weer helemaal van deze tijd is.'

Op 1 februari wordt de heropening gevierd. De viering is openbaar.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn