• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Eerste editie wielerevent The Dutch 750

Het wielerevent The Dutch 750 is er om geld op te halen voor goeie doelen. Het is van 1 tot en met 3 oktober. Het Apeldoornse bedrijf EuroParcs is de hoofdsponsor. Het wielerevent heeft als doel fondsen te werven voor Make-A-Wish Nederland en Support Casper.

De tocht heeft een lengte van 750 kilometer en start vanaf EuroParcs de Zanding in Otterlo. De eerste dag fietsen de deelnemers dwars over de Veluwe naar Veenendaal. De tweede dag gaan ze door Nationaal Park de Hoge Veluwe en langs dorpen zoals: Hoenderloo, Loenen en Eerbeek. De laatste dag gaat de tocht via het Veluwemeer naar Apeldoorn, door Nunspeet en Deventer.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.thedutch750.nl individueel of als team van maximaal 6 personen. Het is mogelijk om 1, 2 of 3 dagen mee te fietsen. Iedere deelnemer doet een donatie van minimaal 150 euro, wat naar Make-A-Wish Nederland en Support Casper gaat.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn