RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Eerste editie van festival Kwik!

Orpheus houdt op zondag 25 juni het nieuwe zomerfestival Kwik!. Dit zomerfestival is een jaarlijks terugkerend festival waar bezoekers zich kunnen vermaken met hapjes, drankjes en dansoptredens. Ook dansers van ArtEZ en Joij Na School of Arts verrassen de bezoekers met diverse pop-up optredens.

Zowel buiten als binnen zijn er verschillende artiesten en dansoptredens. Tijdens alle optredens kun je ook genieten van cocktails en hapjes. Op het festival kan het publiek ook nog mee dansen met Hoopdance en Capoeira workshops. Wensink Dance Masters heeft een danssalon waarbij je zelf mee kunt doen en voor de kinderen is er een kidsparty. 

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: ,,Als een van de grootste culturele instellingen in Apeldoorn en omgeving zoeken wij nadrukkelijk steeds naar nieuwe manieren en momenten die bijdragen aan de levendigheid en aantrekkelijkheid van de stad. Dit nieuwe zomerfestival past helemaal bij Orpheus en Apeldoorn. Laagdrempelig, buitenbeleving en stad maken op de Veluwe. We zijn trots dat we dit alles Orpheus kunnen realiseren en er diverse lokale partners bij betrokken zijn om het festival compleet te maken. Laat de zomer maar komen!’’

Tickets zijn te koop voor €15,- en voor kinderen tot en met 12 jaar zijn tickets €7,50,-. Voor meer informatie en de tickets kun je naar www.orpheus.nl/kwik.nl

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn