RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Edwin Evers Band zegt: Mooi Zo !

Edwin Evers met zijn band : De Edwin Evers Band staat garant voor een avondje entertainment. De voormalige Radio DJ kan meer dan alleen presenteren op de radio. Edwin volgt zijn passie en dat is muziek maken. De band die in een uitverkochte Hanoszaal speelde vermaakten het publiek een dikke 2 en een half uur.

Bij Edwin heb je het gevoel of je in een soort grote  Live Radio uitzending zit. Soms heel persoonlijke anekdotes afgewisseld met heerlijke bekende songs van onder andere : Toto, Beatles, Sting, Police, Four Tops, Paul Simon, George Baker, “Croonen” op muziek van Sinatra maar ook een eigen geschreven nummer over zijn oude tante van 92 : Als er niets meer is. Swingende soul afgewisseld met reggae klanken, van semi akoestisch tot stevige rock. De band geeft hun eigen swing aan al deze nummers.

Het theater geeft weer nieuwe mogelijkheden waardoor filmbeelden van zijn held: Cesar Zuiderwijk afgewisseld worden met de typetjes zoals :  Frank de Boer, Peter R, Frans Bauer en vele anderen.

De 13 koppige band verzorgde op voortreffelijke wijze een avondje theater. Mooie  visuals afgewisseld door een mooi uitgekiende belichting. Stil zitten in de Hanoszaal was er af en toe niet bij. Staan , meezingen en klappen was meer regel dan uitzondering. De Edwin Evers Band is niet alleen een feestband maar blijkt ook instaat om theater te verzorgen zonder dat het een moment verveelt.

In April staat de band nog 2 keer in Apeldoorn in een uitverkocht Orpheus.

Hanoszaal, Orpheus. 17-03-2019

 

 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn