• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dure merkbrillen gestolen bij reeks inbraken, politie krijgt veertien tips

APELDOORN - De politie is op zoek naar de daders van een reeks inbraken bij opticiens. Er werd dinsdagavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht geschonken aan die inbraken, die in de zomer plaatsvonden. Een daarvan was in Apeldoorn.

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

Bij de inbraken werden dure merkbrillen van bijvoorbeeld Cartier buitgemaakt. 

Donkere auto

In Apeldoorn werd in de nacht van 30 juli rond 04.00 uur een opticien geplunderd. Op bewakingsbeelden is te zien hoe een donkere auto door de Hoofdstraat rijdt en hoe de daders de winkel plunderen. Er wordt voor zo’n 20.000 euro aan brillen buitgemaakt.

Ook in Zwolle en Deventer is in de zomer toegeslagen bij opticiens. De gelijkenissen in het postuur van de inbrekers in Apeldoorn en die in Zwolle zijn opvallend, zo bleek tijdens Opsporing Verzocht.

De politie onderzoekt nog of er mogelijk een verband is tussen de incidenten en hoopt dat er mensen zijn die tips hebben. Na de uitzending kwamen er veertien tips binnen, laat een woordvoerder weten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00