RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dronken automobiliste (25) richt ravage aan

APELDOORN - Een 25-jarige automobiliste heeft onder invloed een ravage aangericht in Apeldoorn. Ze reed in de nacht van dinsdag op woensdag een lantaarnpaal uit de grond en sloeg over de kop.

Het ongeval gebeurde rond 03.00 uur op de Matenpoort. De automobiliste raakte de macht over het stuur kwijt, reed een lantaarnpaal uit de grond en sloeg over de kop. De bestuurster kon zelf uit haar auto komen. Omstanders schoten te hulp in afwachting van de hulpdiensten.

De vrouw bleek onder invloed van alcohol te zijn bij aankomst van de politie, meldt een fotocorrespondent. Ze raakte bij het ongeval gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Ravage

Bij het ongeval waren geen andere weggebruikers betrokken. De weg lag bezaaid met brokstukken en is enige tijd afgesloten geweest.

Een berger heeft de auto op de wielen gezet en afgesleept. De lantaarnpaal wordt later vervangen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn