RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Extra race Drakenbootfestival: Scholieren strijden tegen elkaar

Er worden dit jaar 3 verschillende Remeha Drakenbootraces gevaren tijdens het Drakenbootfestival in Apeldoorn in plaats van de gebruikelijke 2. Op vrijdag 16 juni, voordat het festival begint, nemen scholieren het tegen elkaar op. 

Naast bedrijven, buurten en verenigingen mogen dit jaar voor het eerst 170 scholieren ook meedoen met de Drakenbootrace. In totaal nemen 10 teams uit het voortgezet onderwijs in Apeldoorn het tegen elkaar op in de Drakenboot Scholenrace. Het Drakenbootfestival en Sportservice Apeldoorn (onderdeel van Accres) hebben de handen ineen geslagen voor dit nieuwe onderdeel.

 

De organisatie benadrukt wel: ,,Houd er rekening mee dat tijdens de Drakenboot Scholenrace het festivalterrein nog niet open is.’’

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn