RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Overleden Dolf krijgt eigen award

Radiozender NPO 3FM reikt jaarlijks een nieuwe prijs uit. Namelijk die voor leukste radiogesprek van het seizoen. De prijs is in het leven geroepen ter ere van het overlijden van vaste luisteraar Dolf Kraft uit Apeldoorn. Dolf belde vaak met de radio. Ook bij RTV Apeldoorn was hij vaak te horen. Door deze prijs uit te reiken worden de vrolijke gesprekken met Dolf een blijvende herinnering

 

De dj’s van de ochtendshow van NPO 3FM Rob Janssen en Wijnand Speelman hadden Dolf ook regelmatig in hun radioprogramma. Afgelopen week belden ze naar aanleiding van zijn overlijden met de begeleidster van Dolf. Zij vertelde hoe leuk hij het vond om deel uit te maken van het radioprogramma.  

 

Rob en Wijnand willen graag iets terug doen voor Dolf. Daarom hebben ze bedacht om elk jaar een prijs uit te reiken aan de leukste beller in de Ochtendshow: De Dolf uit Apeldoorn Award. In de laatste week van juli zal deze worden uitgereikt aan het meest bijzondere, mooie of grappige gesprek van het afgelopen seizoen.

 

Dolf was ook vaak bij RTV Apeldoorn. Hij vroeg plaatjes aan, maar ook is hij regelmatig aangeschoven bij onze radioprogramma’s. Dolf kwam ook vaak kijken als wij ergens gingen filmen. Dolf is 15 februari overleden. Hij werd 69 jaar.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn