• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

KIJK TERUG | Dodenherdenking op Nationaal Ereveld Loenen

LOENEN - Nederland staat stil bij 76 jaar vrijheid. Op 4 mei wordt gedacht aan de slachtoffers en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog en alle oorlogen sindsdien.

Kijk hieronder de herdenking op het Nationaal Ereveld in Loenen terug.

Net als het vorig jaar is er door de coronamaatregelen geen publiek aanwezig bij de herdenking op het Ereveld. Nationaal Ereveld Loenen is de laatste rustplaats van bijna 4000 Nederlandse oorlogsslachtoffers: militairen en burgers.

Na de herdenking is het voor nabestaanden mogelijk om tussen 15.00 en 18.00 uur een bezoek te brengen aan een oorlogsgraf. Om te voorkomen dat het druk wordt verzoekt stichting Oorlogsgraven, die het Ereveld beheert, met maximaal twee personen te komen en altijd afstand te bewaren.

Zie ook: Herdenk en vier de vrijheid bij Omroep Gelderland

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn

Kijk naar RTV Apeldoorn