RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dodelijk ongeluk Uddel: bestuurder (17) heeft geen rijbewijs

UDDEL - De 17-jarige automobilist uit de gemeente Apeldoorn die vrijdagavond betrokken was bij een dodelijk ongeluk in Uddel, heeft geen rijbewijs. Dat bevestigt de politie woensdag. Bij het ongeval kwam een 26-jarige man uit Uddel om het leven.

Volgens een politiewoordvoerster is de bestuurder dusdanig gewond dat hij nog niet is gehoord. Hij wordt wel beschouwd als verdachte. 'Er is bloed van hem afgenomen', voegt zij daaraan toe. Er zijn geen getuigen van het eenzijdige ongeluk.

Tekst gaat verder onder de video.

De auto met de bestuurder en het slachtoffer botste vrijdagavond op het Uddelerveen tegen een boom. De oorzaak van het ongeval wordt nog steeds onderzocht.

Als 17-jarige kun je je rijbewijs al halen. Je mag tot je 18e alleen een auto besturen als er iemand met een rijbewijs naast je zit. Die coach moet minimaal 27 jaar zijn en moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo mag hij of zij niet onder invloed zijn van alcohol, drugs of medicijnen. Ook mag degene geen strafrechtelijke veroordelingen voor verkeersovertredingen hebben gehad.

Zie ook: Man (26) uit Uddel overlijdt na ongeval, 17-jarige bestuurder zwaargewond

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn