RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dode vrouw Apeldoorn is 53-jarige bewoonster

APELDOORN - De dode vrouw die woensdag gevonden werd in een huis in Apeldoorn is de 53-jarige bewoonster. Buurtbewoners reageerden geschokt na de vondst van het lichaam.

Samen met haar man woonde de vrouw in het hoekhuis aan de Bronsgieterdonk. Donderdag is het nog afgeschermd met hekken en een vrachtwagen van de politie. Wat er precies is gebeurd is een raadsel voor de buurt. De politie houdt rekening met een misdrijf. 

Vrijwel alle buren zijn lovend over het slachtoffer. 'Ze was zo ontzettend vriendelijk', vertelt een bewoner. De dode vrouw was van Iraanse afkomst en stond met haar man volgens een vriend midden in het leven. 

Tekst gaat verder na de video:

Camera's

Tot diep in de nacht is er door de politie in en om de woning onderzoek gedaan. Naar verluidt is het slachtoffer in de achtertuin aangetroffen. Twee buurtbewoners met een camera aan het huis is gevraagd om de beelden aan te leveren voor onderzoek. 

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn