RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Djay Hardeman loopt zondag zijn Asselronde voor de zwaar getroffen Molukken

APELDOORN - Djay Hardeman loopt aanstaande zondag de Asselronde. Niet zozeer voor een snelle eindtijd. Wel om de 25 kilometer te volbrengen en daarmee geld in te zamelen voor de door aardbeving zwaar getroffen Molukken en specifiek Ambon.

Ik voel intens mee met mijn familie, na de aardbeving in september die ons vaderland trof. ,,Ik voel mij machteloos, maar dat is juist geen reden voor mij om stil te blijven zitten.” Daarom bedacht ik deze sponsorloop en doneer ik de opbrengst aan de noodhulp Aardbeving Molukken specifiek voor het zwaar getroffen Ambon.

Wil je Djay steunen?
Dan kun je doneren via het Rode Kruis. Hiervoor is een speciale bestemming Aardbeving Molukken / Ambon geopend en loopt tot juli.

Bank nummer goede doel:  IBAN NL33INGB 0000 0008 81
Giro nummer goede doel: 881 t.n.v. het Nederlandse Rode Kruis in Den Haag
Bestemming / goede doel: Aardbeving Molukken  / Ambon

Op de website www.uitslagen.nl kun je vanaf maandag het resultaat van Djay Hardeman (loopnaam Djay, startnummer  22626) teruglezen.

Vanmiddag om 14:45 licht Djay zijn sponserloopactie op RTV-radio in het Matinee programma nader toe.

Voor nadere informatie over wereldwijde Rode Kruis hulp zie: Hulp Wereldwijd
Voor nadere informatie over de aardbevingen op de Molukken zie: Angst en Ravage
Voor vragen over de hulpverlening aan de Molukken zie: Tien vragen

14 november 2019

Aardbeving bij de Molukken, bevolking ontvlucht kustgebied

In de Molukse Zee bij de Indonesische Molukken is een aardbeving met een kracht van 7,1 gemeten. De beving vond plaats op 134 kilometer ten noordwesten van het eiland Ternate, 45 kilometer onder de zeebodem. Er volgden nog enkele naschokken met een kracht van 5.

29 oktober 2019

Dagelijks naschokken op de Molukken: ‘De situatie is erbarmelijk’

Een zware aardbeving trof de Molukken een maand geleden. Ruim 170.000 mensen zijn dakloos of de bergen in gevlucht. Ze verblijven in geïmproviseerde tentenkampen. Dagelijks zijn er naschokken, de angst regeert. De gemeenschap in Nederland maakt zich grote zorgen.

29 september 2019

Dodental zware aardbeving Molukken opgelopen tot dertig

De zware aardbeving die donderdag plaatsvond op de Molukken heeft tot nu toe zeker dertig slachtoffers geëist. Dat heeft de Indonesische rampenbestrijdingsdienst vandaag bekendgemaakt. Onder de doden zijn drie jonge kinderen. Meer dan 150 mensen raakten gewond.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn