RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dit is ook Apeldoorn, een alcoholvrije ontmoetingsplek

Ken je De Herberg? Een wit huis aan de Deventerstraat. Een waardevol, warm en onmisbaar plekje in de binnenstad van Apeldoorn, in stand gehouden door het Citypastoraat. Een huiselijke ontmoetingsplek voor mensen, die in het dagelijks leven veelal niet het gehoor en de aansluiting vinden, welke zij verdienen. In ‘De Herberg’ krijgen zij steun bij

Ik wandel er wel eens binnen. Veel aanwezigen denk ik te kennen, denk ik, want over hun sores praten ze zelden. Het zijn daar geen VVD’ers die praten over geld en zaken. Wel over de moeizaamheid van het bestaan. Niet alleen somberheid, ook humor, roddel en voetballen.
Laatst was ik bij een zondagsviering met Theo van Driel als voorganger. Nu ben ik niet zo kerks, maar de dienst trof mij. Eigenlijk trof mij meer de devotie van de gasten. De foto’s zeggen genoeg.

Loop eens binnen en maak kennis met de mensen daar.

Openingstijden inloophuis:
Op werkdagen van 13.30 – 16.00 uur.
In de wintermaanden op dinsdag en vrijdag ook van 10.00 – 12.00 uur.
Op zondag van 13.30 – 15.30 uur.
Elke tweede en laatste zondag van de maand van 13.30 tot 14.30 uur zondagsviering

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn