• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Het eindresultaat: tieners nemen videoclip in uitgebrand vluchtelingenkamp op

APELDOORN - Op het Griekse eiland Lesbos namen Marc Floor (14) en Lize Marie (12) ten Brinke vorige maand een videoclip op, tussen de restanten van vluchtelingenkamp Moria. De video voor bij hun lied 'Een plek voor jou en mij' staat nu online. Opbrengsten gaan naar een goed doel.

De muziekvideo is onderdeel van hun project 'Just a million', bedoeld om in totaal één miljoen euro op te halen voor leeftijdsgenootjes en anderen die het moeilijk hebben. Onder meer de erbarmelijke leefsituatie van vluchtelingen en migranten in Griekenland heeft hun aandacht.  

Bekijk en beluister hier het lied en de clip. De tekst gaat daaronder verder.

Broer en zus zijn blij met hun muzieknummer, maar hopen bovenal dat het lied en de videoclip mensen bewust maakt van alle ellende in de wereld - om zo tot hun gestelde doel van een miljoen euro te komen. Want daarvoor hebben ze fiks wat donaties nodig.

Zie ook:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00