RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Digitaal afspraak maken in Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen vindt het belangrijk om patiënten tijdig over hun afspraken in Gelre te informeren. Bij voorkeur duurzaam door zoveel mogelijk papierloos te werken. Daarom wordt voortaan de informatie over afspraken in het ziekenhuis alleen nog digitaal verstuurd.

Patiënten die de afgelopen jaren een afspraak in Gelre hadden en van wie het Gelre Ziekenhuis het e-mailadres hebben, krijgen hierover persoonlijk een e-mailbericht. Nieuwe patiënten die zich voor inschrijving in Gelre met hun identiteitsbewijs melden bij de receptie, krijgen het aanbod om afspraakinformatie digitaal te ontvangen via e-mail met verwijzing naar het patiëntenportaal MijnGelre.

Deze digitale afspraakinformatie gaat alleen om nog in te plannen afspraken op de polikliniek en onderzoeksafdelingen. Over afspraken voor (dag)opnames in het ziekenhuis krijgen patiënten altijd een afspraakbrief per post of zij worden hierover gebeld.

E-mail of post

Patiënten van het Gelre Ziekenhuis nog geen e-mailadres hebben, kunnen in patiëntenportaal MijnGelre zelf hun e-mailadres toevoegen en toestemming geven voor e-mailcontact. Ze kunnen daar ook aangeven of ze de afspraakinformatie liever digitaal of per post te ontvangen. Dat kan via menu ‘Mijn gegevens’ en ‘Contactvoorkeur’ of door dit te laten doen door de medewerker van de receptie of polikliniek.

Hiermee houdt Gelre ziekenhuizen ook rekening met mensen die minder digivaardig zijn. Er zijn ook patiënten die nog geen DigiD hebben en/of willen leren hoe zij kunnen werken met hun DigiD. Zij kunnen voor instructie terecht bij de informatiepunten digitale overheid in bibliotheken.

Patiëntenportaal helpt mee

Alle patiënten van Gelre ziekenhuizen hebben toegang tot patiëntenportaal MijnGelre. Dit is een persoonlijke online omgeving waar zij hun medische gegevens veilig kunnen bekijken na inloggen met hun DigiD. Dit geldt ook voor kinderen en hun ouders of verzorgers, met het DigiD van het kind of een machtiging.

Gelre biedt vanaf begin oktober ook realtime inzage in alle gegevens in het medische dossier via MijnGelre. Dit betekent bijvoorbeeld dat brieven en uitslagen van onderzoeken in te zien zodra ze bekend zijn.

Afspraak kan online

Patiënten ontvangen daarnaast een seintje via e-mail dat zij vanaf 24 uur voor de afspraak al ‘online kunnen inchecken’ via MijnGelre in plaats van fysiek bij de aanmeldzuil in het ziekenhuis. Op de dag van de afspraak kunnen zij zich dan meteen melden bij de meldzuil op de afdeling met hun QR code.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn