RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gezinnen gaan van Apeldoorn een echte gezinsstad maken

APELDOORN - De stad Apeldoorn en de omliggende dorpen moeten aantrekkelijker worden voor iedereen en bovenal een echte gezinsfunctie hebben. Dat wil de gemeente. Ambassadeurs van de zogenoemde Gezinsstad Apeldoorn worden deze vrijdag gepresenteerd.

Het project heet 'Gezinsstad Apeldoorn' en de bedoeling is om samen met inwoners, instellingen en het bedrijfsleven de gemeente aantrekkelijker te maken. De gemeente zocht hiervoor naar ambassadeurs die actief gaan meedenken over hoe het anders of beter kan. En om dit vervolgens uit te dragen.

Over alles wordt samen nagedacht: veiligheid en contact in de buurt, sport en recreatie en de jeugd. De ambassadeursgezinnen worden om 15.30 uur gepresenteerd in wijkcentrum dok Zuid.

Kijk hier voor meer informatie

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn