RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dertigste editie internationaal jeugdtoernooi SV Dynamo

SV Dynamo houdt op woensdag 27 december voor de dertigste keer het 11Teamsports Internationaal Jeugdtoernooi. 3 dagen achter elkaar strijden 60 teams uit 5 verschillende landen in de Draisma Dynamo Arena en de sporthal van WSV om de prijzen en de eer.

Volleyballiefhebbers kunnen van woensdag 27 december tot en met vrijdag 29 december kijken naar dit jeugdtoernooi, zowel bij de meisjes als de jongens in de leeftijdscategorieën C,B en A. In de oudste leeftijdscategorie bij de meisjes verdedigt het organiseerde SV Dynamo haar titel.  

Zoals bij elke editie van het 11Teamsports Internationaal Jeugdtoernooi verschijnen veel van de deelnemende teams met spelers die al op divisieniveau bij de senioren hun opwachting hebben gemaakt. Van de deelnemende teams zijn er in totaal 17 afkomstig uit het buitenland. De buitenlandse gasten komen uit België, Duitsland, De Verenigde Staten en dit jaar voor het eerst Polen.  

De wedstrijden beginnen op de eerste speeldag om 10.00 uur en op de overige dagen om 09.00 uur. De toegang is gratis. De finales vinden plaats op vrijdagmiddag. Kirsten Knip, libero van Oranje en Draisma Dynamo, reikt uitsluitend de prijzen uit. 

Benieuwd naar het volledige wedstrijdprogramma van het 11Teamsports Internationaal Jeugdtoernooi? Kijk dan op de website via www.svdynamo.nl/jeugdtoernooi.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn