• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Deelnemers SHOW Apeldoorn van Theater Orpheus zijn bekend

APELDOORN - De Apeldoornse talenten die eind dit jaar schitteren in SHOW Apeldoorn 2019 zijn geselecteerd tijdens de auditieavond die plaatsvond in de Altioszaal van Theater Orpheus.

Voorronde

Maar liefst 25 acts had de jury te beoordelen. De diversiteit in podiumdisciplines was groot; van zang en circus tot dans, toneelspel en zelfs een monoloog. De jongste deelnemer dit jaar was Emma de Wit (7 jaar) en zij danste prachtig, heeft zelfs nog gezongen maar helaas geen plekje in SHOW Apeldoorn bemachtigd.

Geselecteerde talenten
Bij het maken van de keuze is er met name gekeken naar potentieel talent, zodat de deelnemers echt een groei door kunnen maken door SHOW Apeldoorn.
Onder professionele begeleiding gaan zij nu aan de slag met repeteren, maar ook staat een teambuilding dag en een coaching dag op de planning.

Info
Meer weten over SHOW Apeldoorn 2019 of meteen je tickets bestellen voor de voorstelling op zaterdag 28 december? Kijk dan op www.orpheus.nl/show of bel met de theaterkassa: 055 527 03 00.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00