RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De vriendin van Harry Potter komt naar Beekbergen

BEEKBERGEN - Net als dit jaar wordt Parc Spelderholt in Beekbergen in 2020 bedolven onder Harry Potter-fans. Magical Castle strijkt op 23 en 24 mei op de Veluwe neer. Actrice Bonnie Wright is de voornaamste vertolker in Beekbergen die schittert in de films over de jonge magiër Harry Potter. Potter zelf schittert ook, maar dan door afwezigheid.

Wright speelt in de films Ginny Wemel. Ze is de vriendin en latere vrouw van Harry Potter en moeder van hun drie kinderen.

Totaal zestien acteurs uit de populaire filmreeks geven volgend jaar acte de présence op Parc Spelderholt in Beekbergen. De deelnemers aan Magical Castle worden per helikopter ingevlogen, meldt de organisatie op haar website.

Dit jaar was het evenement ook in Beekbergen. Vorig jaar vond het plaats op Kasteel Doornenburg. Tegenwoordig duurt Magical Castle twee dagen.

Kijk hier een reportage van de 'Harry Potter-dag' in Doornenburg in 2018 terug. 

Zie ook: 'Harry Potter' komt terug naar Gelderland

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn