RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De Soos reünie gaat verhuizen

Naar enkele omzwervingen gaat de reünie op 10 november 2018 naar een nieuwe locatie maar terug waar het ooit begonnen is namelijk in één school, de organisatie is er in geslaagd om tot overeenstemming te komen met Sprengeloo, Sprengenweg 81 Apeldoorn Sprengeloo heeft een prachtig podium met veel zit gelegenheid en met natuurlijk een prachtige dansvloer, er is

Sprengeloo heeft een prachtig podium met veel zit gelegenheid en met natuurlijk een prachtige dansvloer, er is ruim voldoende plaats voor de 600 reünisten die jaarlijks komen Aan de formule verandert niks, dus ook in 2018 weer vier bands met muziek uit de jaren 60 en 70.
Het Caterplein was er nog niet. Verspreid over de stad waren er echter tal van, meest niet-commerciële, uitgaansgelegenheden. Zoals Soos’59, Cavern Club, Waterloo Station, Groene Fles, Top 66/Poort van Kleef.

De Soos Reünie is uitgegroeid tot de happening voor jongere ouderen in Apeldoorn: mensen die nu zestig en zeventig jaar zijn en uitgingen in het Apeldoorn komen op 10 november weer bij elkaar om oude herinneringen op te halen.

Nu niet eens onder het genot van een kopje koffie met een krakeling maar met sport vrienden, oude straat bewoners en stille liefdes, sterke verhalen ophalen over rellen tijdens de film Rock around the Clock en nachtelijke uitspattingen tijdens de concerten van de Blue Diamonds in de Acacia hal in
Berg en Bos.

Programmering o.a.

  • Carel Kdise ooit begonnen als broekie in de legendarische band Dave Daimy and the Steps
  • Back tot the Road met muziek de jaren 60 / 70 zoals de bekende Merseybeat the Beatles, Gerry & the pacemakers en the Searchers maar ook the Kinks en de Small Faces.
  • Filmour East speelt de Allman Brothers zoals die het in hun ruim 40-jarig bestaan zelf ook
    altijd hebben gedaan… met twéé drummers maar ook bekende nummers uit de Southern Rock
    periode staan op hun repertoire

De rest van de programmering volgt zo spoedig mogelijk. Toegangskaarten in de voorverkoop € 12,50 t/m 16 september daarna € 15,00 bij de bekende voorverkoop adressen Ton van Laarhoven [ elke zondag Oranjepark tussen 14.00 uur en 16.00 uur ], Gerrit van Cotthem en Art Café Sam Sam.
De reünie duurt van 20.00 uur t/m 00.00 uur, zaal open om 19.00 uur, ruime gratis parkeerplaats.

Informatie op Soos reunie ook voor online kaartverkoop met korting voor vroege vogels.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn