RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De Rossumdaerpers activiteiten afgelast

De Rossumdaerpers last alle activiteiten voor 11 november af. Dit komt door de stijgende aantallen van de coronabesmettingen. ,,Natuurlijk beseffen we hoe zeer iedereen weer behoefte heeft aan sociale contacten, maar we zien ons genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen.” zei voorzitter Rob Hoppenbrouwer erover.

De vereniging had eerder al besloten om de Elfde van de Elfde in aangepaste vorm te houden en een poging te doen mensen te verleiden het evenement vanuit huis via de TV of Internet te volgen, maar het aantal met corona besmette mensen ligt in de gemeenten Epe en Apeldoorn inmiddels op ongeveer zestig op de honderdduizend inwoners. De vereniging voelde dat er daardoor nog meer maatregelen nodig zijn om geen rol te spelen in het verder stijgen van die getallen.

,,En dan kom je op het punt dat je jezelf afvraagt of er nog meerwaarde is in het bijeen brengen van mensen”, aldus Hoppenbrouwer. ,,Wij zijn er voor iedereen in Vaassen en omgeving. Dat willen we in de verdere toekomst ook blijven. Net als zo velen hadden wij ons erop verheugd om eindelijk, eindelijk weer eens samen te komen. Maar daar moeten we helaas nog enige tijd geduld mee hebben.”

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn