RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De Hangar verwelkomt nieuwe buren met hop

Een warm welkom -alvast- voor de buren van De Hangar in de Beekstraat. Theo van Middelkoop zette als speciaal welkom een haag van hop neer, met een knipoog naar de komst van zijn nieuwe buurman Puik Brouwerij.

,,We vinden het heel gaaf dat er een brouwerij naast ons gebouwd wordt. We kijken uiteraard uit naar dat koele biertje op een warme zomerdag”, lacht Theo. Maar zover is het nog niet. ,,We zitten natuurlijk al lange tijd in een bouwput en we kijken tegen veel bouwhekken aan. Dat kon groener, dacht ik. En in goed overleg met de aannemers is er nu een haag van hop te vinden in de Beekstraat”. Of hij er zijn eigen bier van gaat brouwen, is de vraag. ,,Zou wel mooi zijn! Theo’s Triple!”

Naar verwachting neemt Puik Brouwerij rond december zijn intrek aan de Beekstraat.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn