RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De grootste van Nederland heeft nu ook een vestiging in het zuiden van het land

De Apeldoornse onderneming Van Tongeren Watertechniek mocht zich al even de grootste in haar branche noemen, maar het zuiden van Nederland was nog een witte vlek. Tot dit moment. De overname van Raaijmakers en Zn. Bronbemaling in Volkel is namelijk wereldkundig gemaakt. ,,Soms doen zich kansen voor en het is aan ons om ze wel of niet te pakken. Steek je de kop in het zand of zoals ons de kop boven het maaiveld. Ik ben onvoorstelbaar blij”, stelt directeur Guido van Tongeren.

De firma Raaijmakers & Zn. was tot vandaag in handen van William en Robert Raaijmakers. De gebroeders, de tweede generatie van het 54 jaar oude bedrijf, blijven wel werkzaam voor het bedrijf. Ook behoudt het bedrijf gewoon zijn naam, kleur en identiteit. ,,We willen respecteren wat er in al die jaren is opgebouwd.”

Van Tongeren bekent dat hij niet eens op zoek was naar een ander bedrijf. ,,Nadat we in anderhalf jaar tijd dubbel zo groot zijn geworden, was eigenlijk een periode van consolideren aangebroken. Maar ja, als je dan via de bedrijfsmakelaar de prospectus van zo’n bedrijf ontvangt, dan weet je dat je een unieke kans in handen hebt gekregen.”

Raaijmakers en Zn. is gespecialiseerd in alle methodes van bemaling en het uitvoeren van grondboringen. Dit komt voor een groot deel overeen met Van Tongeren Watertechniek. ,,Als je kijkt naar de bedrijfscultuur en de techniek zijn er veel overeenkomsten. Het machinepark is vergelijkbaar met dat van ons en er werken goede mensen die daar over het algemeen al langere tijd actief zijn.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn