RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De groene estafette

De energieregisseurs van Apeldoorn werken in verschillende wijken samen om inwoners van Apeldoorn te helpen met het vinden van een route die bij ze past om energie te besparen en duurzame energie op te wekken.

Green Weeks
In aanloop naar de Green Weeks begin oktober starten ze vanaf heden met “De Groene Estafette”. Wekelijks krijgt een inwoner van Apeldoorn het groene estafette stokje digitaal uitgereikt. Daarmee nodigen ze diegene uit om zijn/haar verhaal te vertellen over duurzaamheid. Deze interviewreeks plaatsen zij wekelijks op diverse lokale sites en sociale media. Het zal een bundel van verhalen en inspiratie vormen hoe je de wereld of jouw eigen wereld weer een stukje duurzamer en mooier maakt. Dit estafette-interview loopt tot 3 oktober, de Green Weeks.

Het stokje doorgeven
Het stokje wordt wekelijks doorgegeven aan een andere Apeldoorner die het stokje ook verdiend. Op deze manier hopen ze heel veel Apeldoorners, die bijdragen aan duurzaamheid in Apeldoorn, in het zonnetje te kunnen zetten. Het allereerste stokje wordt uitgereikt aan Tiphaine Bresser. Het interview staat volgende week al online. De energieregisseurs in Apeldoorn zijn Marjolein Tillema, Albert van Dam, Dieuwke de Boer, Floriske van Geest en Han Meurs.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn