RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De Foenix crowdfundingactie is geslaagd!

APELDOORN – Op 26 mei 2020 heeft Foenix Kringloop en Re-integratie een crowdfunding actie gestart om iedereen uit te nodigen om te investeren in een duurzame, gezonde, groene en sociale toekomst. Binnen zes weken is het streefbedrag van €700.000 bereikt!

Toekomst zonder subsidie
Drie jaar geleden is de lijn ingezet dat Foenix zich op termijn zonder subsidie van de gemeente staande moet houden. Binnen zes weken is het streefbedrag van €700.000 bereikt! “Door 700.000 euro op te halen kan de hypotheek op het pand aan de Molenmakershoek vervroegd worden afgelost en dan is er cash om verder te groeien”, legt Jans uit.

Nieuwe activiteit: de Houtwerkplaats
“We hebben in het recente verleden meerdere innovatieve activiteiten opgezet, waaronder De Wasserij & Het Textielatelier en we willen nog meer innovatieve en ondernemende activiteiten ontplooien zoals de Houtwerkplaats. Hiermee redden en herwaarderen we honderden tonnen textiel en hout uit de afvalberg en dankzij deze projecten kunnen wij diverse leer- en werkplekken aanbieden.

Onze crowdfunding actie is meer dan geslaagd. We danken iedereen van harte voor het doen slagen van de crowdfunding actie!”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn