RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De beruchte bocht in Apeldoorn slaat weer toe

APELDOORN – Inmiddels heeft de bocht in de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn een beruchte betekenis en bekendheid gekregen. In augustus was het al drie keer raak binnen vijf dagen. Gisteren heeft de beruchte bocht weer twee slachtoffers gemaakt. Enkele gedupeerden eisen schadeclaims van de gemeente Apeldoorn.

Het was gister weer raak in de beruchte bocht. Dit keer vloog eind van de middag een motorrijder uit de bocht, het scheelde niet veel of de tweewielige bestuurder klapte tegen een boom aan. Een paar uur later in de avond ging een personenauto de motorrijder achterna. Ook hij vloog de bocht uit.

Beide slachtoffers zijn gecontroleerd door het gealarmeerde ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De auto van de bestuurder is er slechter aan toe en moest worden afgesleept.

Door de eerdere ongelukken in de bocht is er een onderzoek gestart. Daar kwam uit dat de bocht op meerdere plaatsen te glad is geworden. De gemeente heeft besloten dat er een nieuw laagje asfalt moet komen en er zijn waarschuwingsborden geplaatst.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn