RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De 65ste vierdaagse van Apeldoorn is begonnen

APELDOORN - Om 6.30 uur is de 65ste editie van de Apeldoornse vierdaagse van start gegaan.

De deelnemers aan de 40 en 50 kilometer mochten toen de weg op. De wandelaars die voor de 12, 20 of 30 kilometer hebben gekozen, startten later. 

Ruim 2200 wandelaars doen dit jaar mee. Ongeveer de helft kiest voor de 20 kilometer. Deelnemers hoeven niet alle vier dagen mee te lopen, een dagje kan ook.

Kijk hier naar de reportage (de tekst loopt door onder de video):

Een deel van de deelnemers gebruikt de vierdaagse van Apeldoorn als voorbereiding voor de Nijmeegse Vierdaagse, die volgende week wordt gehouden. 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn