RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dave Roelvink en Welcome to the city geen gelukkige combi

„Ach, eerst even flink feesten voordat je serieus aan de bak moet, dat is toch geen enkel probleem?”

Zoiets moet DJ Dave Roelvink hebben gedacht. De publiekstrekker voor de eerste editie van “Welcome to the City”,  die in de nacht van zaterdag 18 augustus in de City Lounge te Apeldoorn plaatsvond, kwam namelijk niet opdagen. Hij vond het als zichzelf respecterende artiest blijkbaar getuigen van professionaliteit om die avond dronken met 180 km/uur over de A10 te scheuren voordat hij door de politie klem werd gereden en gearresteerd.

Feestorganisator Giez Bergervoet kreeg een half uur voor aanvang van de show een appje van het management dat Dave niet kon komen vanwege een “auto-ongeluk”. Hij moest de vele mensen die speciaal voor Dave kwamen en die € 15,- hadden neergeteld voor het veelbelovende feestje, enorm teleurstellen.

Tja, Dave, ik hoef jou niet te vertellen dat het op die manier snel afloopt met je droomcarrière. Één zo’n actie is ruim voldoende om een hele schare fans en organisatoren tegen je in het harnas te jagen.
Als je niet wilt eindigen zoals je pa, die in de herfst van zijn leven nog bezig is een serieuze artiest te worden,  zul je toch wat harder je best moeten doen.
Mocht dat niet lukken kun je natuurlijk ook gewoon blijven meedoen aan TV programma’s als “Dave het huis uit” of “effe geen cent te makken”.

Het is maar de vraag of men je hier in Apeldoorn ooit nog een “welcome to the city” zal toeroepen. De tijd zal het leren.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn