RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Datum tweede editie Liefdesmars 2020 bekend gemaakt

APELDOORN - Het Liefdescomité heeft een datum geprikt voor Liefdesmars 2020. Op zondag 7 juni 2020 organiseren wij graag samen met jullie een 2e editie! 

Wij hopen door het tijdig prikken van de datum op nóg meer aandacht voor liefdevolle event. Omdat jullie (ja jij) verantwoordelijk zijn voor het succes van de eerste editie, roepen wij jullie op ons ook in 2020 weer te supporten. Dat doe je al heel eenvoudig door lekker mee te lopen.

Maar wil je meer dan dat? Dan verwelkomen we je graag binnen het Liefdescomité. Zo kan jij ons, met jouw kwaliteiten, kennis, netwerk of pure enthousiasme helpen het event vorm te geven. Want tja, twee weten er meer dan één etc.

Wij kijker er in ieder geval naar uit om er samen met jullie een tof event van te maken in 2020.

En kijken daarnaast uit naar jullie berichtjes en hulp.

Liefdevolle groet, Team Liefdesmars

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn