RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dames eerste volleybalteam WSV officieus kampioen

De dames van het eerste volleybalteam van WSV hebben zichzelf tot kampioen uitgeroepen. De Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) heeft voor het seizoen 2021-2022 de regels van promotie en degradatie aangepast wegens corona. Hierdoor worden er in de seniorencompetitie officieel geen kampioenen benoemd. De Dames 1 van WSV Apeldoorn stond al twee seizoenen bovenaan in hun klasse, dus was het tijd voor een kampioensfeestje.

“Na zoveel corona-ellende was het nu echt wel tijd voor een feestje”, lacht Jacintha Hendriks. ,,In de laatste 2 seizoenen is ons team versterkt met speelsters die hoger gespeeld hadden en daardoor is ons team gegroeid. Het is nu dan ook tijd om ons team in de eerste klasse in te schrijven voor het volgend seizoen'', aldus de aanvoerster van het team.

Dat omnisportvereniging WSV in Apeldoorn ook een volleybaltak heeft, is niet bij iedereen bekend. Maar toch blijkt dit team een bepaalde aantrekkingskracht te hebben voor volleybalsters van buitenaf. Volgens ex-divisiespeelster Lisette Oeldrig-Van de Kemp ligt dat aan de perfecte combinatie van competitie en gezelligheid van een kleine vereniging. ,,Het is mooi om te zien hoe dit team een steeds hoger niveau aantikt. De inzet en ambitie van elk individueel teamlid is hoog en de sociale dynamiek is top''.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn