RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dagelijks files tussen Apeldoorn en Zwolle op A50, aandacht voor probleem gevraagd

APELDOORN - Hoe blijft de regio bereikbaar? Dat is de vraag die de Clean Tech Regio, de voormalige Stedendriehoek Apeldoorn-Zutphen-Deventer, centraal stelt bij de campagne 'A50 een plek om bij stil te staan', die deze week begint.

Dinsdag en woensdag haalt de Regio met een 'karakteristieke' caravan op onder meer carpoolplekken en parkeerplaatsen meningen op over de fileproblemen op de A50. Ook via Facebook en online wordt om reacties gevraagd.

Bekijk de afbeelding. De tekst gaat daaronder verder.

'Het doel is om het belang van de A50 als cruciale verbinding tussen stedelijke regio's op de kaart te zetten. De focus ligt op de A50 tussen Apeldoorn en Zwolle', zegt de Clean Tech Regio over de campagne. 

De tekst gaat verder onder de video.

Volgens wethouder Wim Willems van Apeldoorn, die zich bij de Clean Tech Regio bezighoudt met mobiliteit, is de A50 bij het Rijk nog niet in beeld als knelpunt. 'Toch zijn er dagelijks files. We willen de regio bereikbaar houden en om dat voor elkaar te krijgen moeten we nu in beweging komen.'

Caravan bij Van der Valk

De regio vraagt daarom weggebruikers naar hun ervaringen en naar mogelijke oplossingen voor het fileprobleem.

Dinsdag staat de caravan, waar iedereen met ideeën terecht kan, onder meer bij het Van der Valk-hotel bij de A50 in Apeldoorn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn