RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dag van gedenken in Gelre Ziekenhuizen

Elk jaar wordt de Dag van Gedenken georganiseerd in Gelre Ziekenhuizen. Tijdens deze dag wordt er stilgestaan bij de mensen die het afgelopen jaar zijn overleden in de ziekenhuizen. Een moment van herdenken voor zowel nabestaanden als zorgverleners en medewerkers van de ziekenhuizen. Hierbij is er ruimte voor gemis en verdriet. Ook mensen die geliefden willen herdenken die langer geleden zijn gestorven, zijn welkom. Dit jaar vindt de Dag van Gedenken plaats op donderdag 2 november.

Op de Dag van Gedenken is er de mogelijkheid om in de stilteruimtes van Gelre Apeldoorn en Zutphen een kaarsje aan te steken en/of een klein ritueel uit te voeren. Zoals iets schrijven in het gedachtenboek of een moment van rust en denken nemen in de stilteruimte. Ook staan onze geestelijk verzorgers klaar om een luisterend oor te bieden voor wie daar behoefte aan heeft.

Stiltecentra
De stiltecentra in beide ziekenhuizen zijn voor die dag speciaal ingericht voor de Dag van Gedenken, en is geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het stiltecentrum in Gelre Apeldoorn zit op de begane grond (route 58; Mescid route 59). In Gelre Zutphen zit het stiltecentrum op de tweede verdieping tegenover het bloedafname laboratorium (route 100). Je kan deze stiltecentra op alle dagen van het jaar bezoeken en je mag altijd even naar binnen lopen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn