RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

CSV Apeldoorn wint strijd om kampioenstitel

Voetbalclub CSV Apeldoorn maakte het nog even spannend maar, mede door de steun van de grote hoeveelheid supporters die meegereisd waren, deed de club wat er moest gebeuren; winnen van VV Hierden. De club keerde gisteren, zaterdag 4 juni, huiswaarts met de titel 'kampioen' in de eerste klasse D. 

Na de openingstreffer zorgde Patrick Maneschijn ook voor de 0 – 2.   Het werd nog even spannende toen Hierden 1 – 2 kon maken, maar met een 1-3 eindstand kon het feestje dat al in Hierden begon in het Orderbos worden voortgezet.

AGOVV deed in de klasse 3 B ook wat er van de Blauwen verwacht werd, winnen, in hun geval met 1 – 2 maar dat was niet voldoende om de nummer 1 in 3 B nog in te halen.

Otterloo trok de wedstrijd en het kampioenschap met 2 – 0 naar zich toe en AGOVV gaat verder in de nacompetitie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn