RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Criminele vergeldingsactie mogelijk voorkomen

APELDOORN - De politie in Oost-Nederland heeft mogelijk een criminele vergeldingsactie voorkomen. Ze spreekt van een wereldwijde doorbraak op het gebied van digitale opsporing.

Dinsdagochtend is de politie op plekken in heel Nederland in actie gekomen, onder meer om die wraakactie te verijdelen. Of daarbij arrestaties zijn verricht, is nog niet bekend.

UPDATE: Politie Oost-Nederland kraakte versleutelde informatie criminelen: veel aanhoudingen

Persconferentie

Dat de politie wist van de vergeldingsactie is volgens een woordvoerder te danken aan digitale opsporing. Wat die doorbraak precies inhoudt, wil ze dinsdagmiddag pas vertellen tijdens een persconferentie op het hoofdbureau van de politie Oost-Nederland in Apeldoorn. Justitie is daar ook bij aanwezig.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn