• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Creatieve ondernemers in de Nettenfabriek

Weet je nog dat we een paar jaar geleden boodschappen deden bij de Landmarkt, de grote lokale versmarkt naast het station, die vrij snel weer verdween uit Apeldoorn? De hal staat inmiddels alweer jaren leeg. Bouwbedrijf Dura Vermeer heeft het complex opgekocht en wil er op den duur een nieuwe bestemming voor vinden. Hierdoor hielden de adviesbureau De Stadmaker en Dura Vermeer afgelopen week een open avond voor creatieve ondernemers in de Nettenfabriek.

Ze gingen in gesprek met de aanwezige jonge creatieve ondernemers. Voor de jonge ondernemers is dit een kans om zich te kunnen bewijzen, en om een werkplek te krijgen. Als je na een gesprek met een medewerker van De Stadmaker geïnteresseerd was, kon je je gegevens achterlaten op een geel papiertje. Aanstaande maandag nemen ze dan als het goed is contact met je op.

Zodra de afspraken tussen de ondernemers en de gemeente definitief zijn, kan de verbouwing beginnen en de initiatiefnemers hopen rond juni 2019 open te gaan. ,,We gaan ervan uit dat we tenminste 3 jaar kunnen blijven, maar dat hangt natuurlijk ook af van de plannen van Dura Vermeer.”

Kijkavond voor creatieve ondernemers, donderdagavond 10 april, Nettenfabriek Apeldoorn

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn