RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Coronapriklocatie Apeldoorn sluit: GGD houdt regiotour

GGD Noord- en Oost-Gelderland organiseert van maandag 18 tot en met vrijdag 22 december een tour door de regio voor het laten zetten van de coronaprik. Inwoners die verhoogde kans hebben om ernstig ziek te worden door corona kunnen deze prik halen. De prik halen kan zowel op afspraak als vrije inloop.

De vaste priklocaties in Apeldoorn, Lichtenvoorde en Nunspeet sluiten op 15 december. Daarna is het nog een week mogelijk een coronaprik te halen op tijdelijke priklocaties. Na 22 december sluiten alle locaties. Alleen voor zwangere en mensen met een hoog medisch  risico die door een arts worden doorverwezen, is de coronaprik later ook nog beschikbaar.

Locaties

De regiotour gaat naar Sporthal de Bongerd in Doetichem en is open op maandag 18 en dinsdag 19 december van 09.00 uur tot 17.00 uur, Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk en is open op maandag 18 december van 09.00 uur tot 16.30 uur en dinsdag 19 december van 09.00 uur tot 16.00 uur, Dorpshuis de Heerd in Heerde en is open op vrijdag 22 december van 09.00 uur tot 16.00 uur, Gemeentehuis in Putten en is open op donderdag 21 december van 09.00 uur tot 16.30 uur, Jacobskerk in Winterswijk en is open op woensdag 20 december van 10.30 uur tot 17.00 uur en Wijkcentrum Waterkracht in Zutphen en is open op donderdag 21 december 09.30 uur tot 17.30 uur en vrijdag 22 december van 09.30 uur tot 14.00 uur.

Coronaprik

Er wordt geprikt met het actueel beschikbare vaccin van Pfizer/BioNTech dat is aangepast op de coronavarianten die nu rondgaan. Deze prikronde is bedoeld voor mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona. Dit zijn mensen ouder dan 60 jaar, zwangere, zorgmedewerkers, mensen uit medisch hoog risicogroepen en mensen die vanwege kwetsbaar gezinslid in aanmerking komen. Met de coronaprik wordt de bescherming tegen corona weer op peil gebracht en wordt ziekenhuisopname of overlijden zoveel mogelijk voorkomen.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een prik? Dat kun je doen via www.planjeprik.nl met je DigiD of telefonisch via 0800 7070. Je kunt ook zonder afspraak komen tijdens de regiotour, dan moet je wel rekening houden met een eventuele wachttijd. Wil je meer informatie over de coronaprik of de priklocaties kijk dan op www.ggdnog.nl/vaccinatie-corona.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn